Pored plišanih igračka bi naručili i maskotu/kostim i druge promotivne darove. Dali je to moguće?

Da, naravno i za to vam možemo pripremiti ponudu. Možemo vam ponuditi razne promotivne darove kao npr. privremene tetovaže, 2d gumene privjeske, torbice i ostali promotivni program.

Nalaze li se naš logo i podaci na plišanoj igrački?

Da, to je jako bitna stvar. Plišana igračka koja je izrađena po vašem dizajnu, može imati vaš logotip ili ime na sebi. Logotip i vaše kontaktne podatke također stavljamo i na etikete.

Izrađuju li se naše promotivne plišane igračke prema europskim standardima?

Da. Sve naše promotivne plišane igračke (bez iznimke) testiraju se u neovisnom laboratoriju prema EN71-1,2,3 standardima.

Koji su rokovi isporuke plišanih igračaka?

Nakon što odobrite uzorak, vrijeme proizvodnje i isporuke trajat će oko 14 do 20 tjedana (u taj rok nisu uključeni blagdani i drugi neradni dani naših proizvođača). Preporučujemo da unaprijed pitate za termin isporuke vaše pošiljke. Uz dodatno plaćanje vrijeme isporuke može se skratiti korištenjem zračnog transporta.

Što ako nemamo svoj dizajn?

Ako nemate svoj dizajn, možemo vam ga izraditi i kod nas. Za više informacija pišite nam i pripremit ćemo vam ponudu. Ako ne želite profesionalni dizajn nama je za izradu dovoljna i vaša ručna skica.

Kako mogu dobiti ponudu i cijenu za moj dizajn?

Za kreiranje ponude potrebni su nam vaši podaci i podatak o željenoj količini igračaka. Pored toga, treba nam vaš dizajn koji želite pretvoriti u plišanu igračku. Na osnovu toga vam možemo pripremiti ponudu specifičnu za vaš dizajn i željenu količinu.

O čemu ovisi cijena plišane igračke?

Cijena ovisi o zahtjevnosti dizajna, veličini, količini, pakiranju i načinu transporta. U ponudu je uključen pomorski prijevoz do nas i kamionski prijevoz do vas. Ako vam se žuri i treba vam određena količina prije dostavnog roka, igračke možemo poslati avionom uz dodatno plaćanje.

Kako znam da će plišana igračka biti kvalitetna i slična dizajnu?

Prije produkcije klijent uvijek potvrđuje PPU – pred produkcijski uzorak. Proizvodnja vaše količine nikad ne krene dok niste potpuno zadovoljni s uzorkom. Ako želite, uzorak vam možemo poslati na vašu adresu, da ga vidite u živo.

Da li izrađujete plišane igračke isključivo za poduzeća?

Da, plišane igračke radimo za poduzeća, sportske klubove, humanitarne organizacije, škole, društva itd. Plišane igračke ne izrađujemo za fizičke osobe.

Što su to XXL plišane igračke?

XXL plišane igračke su velike igračke koje naši klijenti naručuju kada žele samo jednu ili nekoliko komada za izložbu, promociju, reklamu i slično. Obično su to igračke visine 100 cm ili više. Cijena ovisi o veličini i o tome koliko je dizajn zahtjevan. Isto tako ovisi i o tome želite li mekanu igračku ili igračku s nosačima, koji omogućuju da igračka stoji u željenoj pozi.

Koja je minimalna količina za narudžbu plišanih igračaka po dizajnu?

Minimalna količina za narudžbu je 500 komada. Jedina iznimka su XXL plišane igračke. XXL plišanu igračku možemo izraditi jednu ili više komada.

Ali, bitno je naglasiti da je cijena za 500 komada relativno viša nego u slučaju narudžbe veće količine. To je zato što svi fiksni troškovi moraju biti raspodijeljeni na mali broj igračaka. Mudro je zatražiti i cijenu većeg broja kako biste mogli donijeti dobru odluku o broju plišanih igračka koje ćete naručiti.

Odlučili ste se za suradnju?

Pošaljite nam upit!