Sve je počelo davne 1990. godine

PLIŠ ART je brand Tim Art-a, jednog od najvećih i najboljih proizvođača maskota u Europi. Tim Art d.o.o. izrađuje plišane igračke, maskote i kostime već od 1990. godine. Dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i proizvodnji plišanih igračaka nam je pomoglo da znanje prenesemo na našu proizvodnju u Kini. U suradnji s Nizozemskim, Danskim i Francuskim partnerima smo jedni od većih dobavljača plišanih igračaka po narudžbi u Europi. Neke od radova možete pogledati u našoj galeriji.
Treba vam, pored plišanih igračaka i maskota, i kostim? Došli ste na pravo mjesto, jer kod nas možete dobiti sve na jednom mjestu.

Zašto Pliš Art?

Treba vam partner koji nudi kvalitetnu i povoljnu cijenu?
Treba vam partner koji ima prave informacije i iskustvo?
Partner koji ne kasni s dogovorenim rokovima?
Partner koji je kreativan i fleksibilan?
Taj partner smo mi!

www.plis-art.com

Odaberite nas!

U plis-art.com pronaći ćete pouzdanog partnera koji će za vas odraditi najbitniji posao i uz to zadovoljiti sve vaše kriterije. Sve što trebate učiniti je predložiti dizajn i predati narudžbu. Ako nemate dizajn, možemo vam ga mi izraditi: www.cartoonkings.si

Profesionalni tim

Od samog početka izrade plišanih igračaka bit ćete u rukama tima s dugogodišnjim iskustvom koji će vas voditi kroz sve korake. Naš tim radi za vaše zadovoljstvo. Za sva pitanja uvijek smo na raspolaganju.

Moderna oprema

Naša proizvodnja opremljena je najmodernijom opremom od lasera do industrijskih strojeva koji omogućavaju kvalitetnu i preciznu izradu plišanih igračaka. Moderna proizvodnja pomaže brzim i kvalitetnim rezultatima.

Kvaliteta i test

Svaki dizajn plišane igračke izrađen je i testiran prema EN71-1,2,3 standardima. Kod svake produkcije se, prije slanja, provjerava kvaliteta izrade. Kod sigurnosti i kvalitete na radimo kompromise.

Svaki klijent je bitan

Možete biti veliko poduzeće ili mali sportski klub. Mi radimo za svih koji žele kvalitetnu plišanu igračku, izrađenu s punom mjerom profesionalizma.
null

Dizajn plišane igračke

Imate super dizajn i želite plišanu igračku? Nakon potvrde ponude i narudžbe, vaš dizajn pretvorimo u dizajn za plišanu igračku. Prepustite stvar profesionalcima.

Uzorkom do zadovoljstva

Produkcija naručene količine plišanih igračaka ne kreće dok niste zadovoljni s konačnim uzorkom. Uzorke izrađujemo sve do vašeg konačnog zadovoljstva.

Naše reference

U suradnji s partnerima u Nizozemskoj, Danskoj i Francuskoj kreirali smo plišane igračke za različite korporacije i organizacije, male i velike.
U nas su se pouzdali Jadranka hoteli, Volkswagen, Nogometni savez Slovenije, Radisson Blu, Danone, Transavia, Pivovarna Union, Toyota…

Vrijeme je da započnemo suradnju.
Pošaljite nam upit!