Holds FAQ specific data

Kakšen je rok dobave za plišaste igračke?

Po potrditvi vašega vzorca, je rok za proizvodnjo in dostavo med 14 do 20 tedni (v ta rok niso vključeni morebitni prazniki ali drugi nedelovni dnevi naših proizvajalcev). Priporočamo, da se vedno vnaprej pozanimate za rok dobave vaše pošiljke. Ob dodatnem plačilu se lahko rok dobave skrajša z uporabo letalskega prevoza.

Kaj pa če nimamo svojega dizajna?

V kolikor nimate svojega dizajna, vam ga lahko izdelamo tudi pri nas. Za več informacij nam pišite in vam bomo pripravili ponudbo. V primeru, da ne potrebujete profesionalnega dizajna, je za izdelavo tehnične skice dovolj tudi vaša ročna skica.

Od česa je odvisna cena plišaste igračke?

Cena je odvisna od zahtevnosti dizajna, velikosti, količini, pakiranju in transportu. V ponudbo je vključen ladijski prevoz do nas in kamionski prevoz do vas. V primeru, da se vam s pošiljko mudi in potrebujete določeno količino pred dogovorjenim rokom, lahko proti dodatnemu plačilu, plišaste igračke do nas pošljemo z letalskim prevozom.

Kaj so XXL plišaste igračke?

XXL plišaste igračke so velike promocijske igračke, ki jih naši naročniki naročajo, ko želijo en ali več kosov za izložbe, promocije, reklame in podobno. Običajno so to igračke višine 100 cm ali več. Cena je odvisna od velikosti in od same zahtevnosti dizajna. Prav tako je cena odvisna od tega ali želite mehko igračko ali…